Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος επαγγελματικής χρήσης σε ρολά και φύλλα

Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος επαγγελματικής χρήσης σε ρολά και φύλλα

Τα προϊόντα αντικολλητικού χαρτιού ψησίματος, επαγγελματικής χρήσης, διατίθενται  σε ρολά και φύλλα. 

Παράγονται από αρίστης ποιότητας αντικολλητικό, αδιάβροχο χαρτί λευκού χρώματος, με διπλή αντικολλητική επίστρωση . Δεν χρειάζονται επάλειψη με λιπαρή ουσία. Κατάλληλο για ΟΛΑ τα τρόφιμα, γλυκά, ζύμες, αρτοποιήματα, κρεατικά, κ.λ.π. Χρησιμοποιούνται  σε όλους τους  τύπους φούρνων, είναι κατάλληλα για φούρνους μικροκυμάτων, στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κατσαρόλα.

Μπορείτε να τυλίξετε, προστατέψετε, διατηρήσετε, ζεστάνετε και να ψήσετε τα τρόφιμά σας, με απόλυτη ασφάλεια μέχρι τους 220°, C.  Δεν μεταφέρουν οσμές. 

 

-Ρολά: Ιδιοπαραγόμενα  σε συσκευασίες έως 100 m και πλάτος 38cm και 45 cm. Διατίθενται σε συσκευασίες Χύμα, πάντα με προστατευτική συρρίκνωση ή/και σε Cutter boxes.
Απευθύνονται σε: Νοικοκυριά - Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστεία - Caterings - Ψητοπωλεία -  Καταστήματα εστίασης και συσκευασίας - Αντιπροσώπους - Χονδρέμπορους.

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΡΟΛΟ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΜ/ΚΙΒ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΒΗ.5038

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ  σε ρολό

50 m x 38 cm (ΧΥΜΑ)

12 ΧΥΜΑ με προστατευτική συρρίκνωση
BV.5038

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ σε ρολό

50 m x 38 cm (Cutter Box)

6 Cutter Box
BX.10045

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ σε ρολό

100 m x 45 cm  (ΧΥΜΑ)

6 ΧΥΜΑ 
BE.10045

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ

100 m x 45 cm (Cutter Box)

6 Cutter box

-Φύλλα: Έτοιμα κομμένα φύλλα από αντικολλητικό χαρτί αρίστης ποιότητας, λευκού χρώματος, με αντικολλητική επιφάνεια που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες. Λόγω της αντικολλητικής τους επιφάνειας, τα σκεύη που θα χρησιμοποιηθούν, δεν χρειάζονται επάλειψη με λιπαρή ουσία. Παράλληλα, λόγω της εξαιρετικής αντικολλητικότητας που διαθέτουν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άνεση απο την κατάψυξη στον φούρνο. 'Ετσι, επαγγελματίες που καταψύχουν σε σκεύη, είδη που θα ψήσουν αργότερα, δεν χρειάζεται να κάνουν αλλαγή σκεύους.

 Συσκευασμένα σε πακέτα των 500 φύλλων διατίθενται σε διαστάσεις κατάλληλες για επαγγελματικά σκεύη ψησίματος: 40x60cm, 50x70cm, 60x80cm.

Απευθύνονται σε: Aρτοποιεία - Zαχαροπλαστεία - Eστιατόρια - Ξενοδοχεία - Καταστήματα εστίασης και παρασκευής φαγητών.